IK DOE MEE

Begin het nieuwe jaar fris en actief met onze "Start to Run 0 tot 5 km" uitdaging, vlak na de feestdagen!

Daarna kan je naar believen verder gaan met ons Start2Run 5-10km programma.

Heb je jezelf tijdens de feestdagen verwend met heerlijk eten en ontspanning? Geen zorgen! Het is nooit te laat om weer in beweging te komen en jezelf een gezonder, actiever leven te gunnen. Onze "Start to Run 0 tot 5 km" is de perfecte manier om 2024 met een gezonde start te beginnen.

Waarom zou je meedoen?

+ Verbeter je gezondheid: Hardlopen is een geweldige manier om je conditie te verbeteren, gewicht te beheersen en je algehele gezondheid te bevorderen.

+ Boost je humeur: Hardlopen heeft bewezen stress te verminderen en je geluksgevoel te vergroten. Begin het jaar met een positieve mindset!

+ Nieuwe vriendschappen: Sluit je aan bij onze vriendelijke hardloopcommunity en ontmoet gelijkgestemde mensen die je zullen motiveren en ondersteunen.

+ Bereik je doelen: Of je nu een beginner bent of een ervaren loper, ons programma is afgestemd op jouw niveau, zodat je je ultieme doel van 5 km kunt bereiken.

+ Professionele begeleiding: Onze ervaren trainers zullen je begeleiden en je voorzien van waardevolle tips om je techniek te verbeteren en blessures te voorkomen.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze "Start to Run 0 tot 5 km" en geef jezelf het cadeau van een gezonder, actiever en gelukkiger 2024. Samen zetten we de eerste stappen naar een betere versie van jou!

Danny Van Gelder

Emely Vermeiren

Willy Vermeiren

Geert Driesen

Loopgroep 1 : Start 2 Run 0 tot 5 Km en 5 tot 10 Km

Begeleiding door Geert/Willy/Emely/Danny/Staf

Lopen volgens schema's. Door de week meestal op de piste, weekend op locatie volgens schema

Dinsdag en donderdag om 19u

zaterdag om 10u


Tielense Jogging en Atletiek Klub